AcceptEasy vervangt AcceptGiro

AcceptEasy wordt steeds populairder als e-factuur. Papieren notities zijn al behoorlijk achterhaald en we zien steeds meer digitale notities. Nu met het gemak van AcceptEasy. Verstuur facturen per e-mail en stop met naar de mailbox te gaan. Voor- en nadelen van AcceptEasy, iDeal en PayDutch op een rij. Kies ook voor digitale facturen. Kies ook voor veilig betalen en online winkelen met PayDutch.

internetbank

Internetbankieren is onmisbaar in Nederland. Internetbankieren heeft grote voordelen, lagere kosten en een groot gebruiksgemak. Natuurlijk zijn er ook risico’s als de computer of app niet veilig wordt gebruikt. Ongeveer vijf miljoen Nederlanders maken gebruik van internetbankieren.

Accepteer gyro

De Acceptgiro ​​stamt uit 1977, meer dan dertig jaar geleden. De acceptgiro ​​wordt nog steeds veel gebruikt en verzonden. Vandaag de dag zijn dat nog steeds zo’n 170 miljoen stuks. De verwachting is echter dat dit aantal in de nabije toekomst snel zal afnemen. Zo zien we de incasso’s groeien tot zo’n 1,2 miljard stuks, dat is zo’n 50 procent meer dan in 2000. De concurrentie neemt toe met digitale facturen en AcceptEasy.

Accepteer Easy en e-factuur

U ontvangt AcceptEasy als e-factuur, zoals de naam al doet vermoeden, via e-mail. Het is een e-mailfactuur die zo is opgebouwd dat u online kunt betalen met iDeal. Alle gegevens worden ingevoerd. Het is een kwestie van op een link klikken en de rest gaat bijna automatisch. Natuurlijk moet u er ook voor zorgen dat uw computer beveiligd is om fraude te voorkomen, zoals phishing voor uw persoonlijke bankgegevens. Een groot voordeel ten opzichte van de acceptgiro ​​in combinatie met internetbankieren is dat alles al voor u is ingevuld. Daardoor is de kans op fouten veel kleiner en kost het minder tijd. Daarnaast checkt bijna iedereen regelmatig zijn e-mail zodat het vergeten van betaling minder vaak voorkomt. Tot slot is AcceptEasy gratis, terwijl steeds meer bedrijven geld vragen voor een eenvoudige acceptgiro. Momenteel is iDeal te gebruiken met een online rekening bij Rabobank, ING, ABN Amro en SNS Bank.

Voordelen van AcceptEasy

Enkele voordelen van AcceptEasy voor bedrijven:

PayDutch

PayDutch
is een tweede betaalmethode die niet gratis is en wordt gebruikt om te betalen voor online aankopen. Voordeel is dat bij PayDutch het geld eerst via iDeal naar een tijdelijke rekening gaat, waar het 7 dagen wordt vastgehouden. Als de consument in de tussentijd van gedachten verandert, kan het geld worden geretourneerd. Voor de tussenkomst van PayDutch moeten verkoper en koper momenteel € 0,50 betalen. Zowel de koper als de verkoper gaan naar deze website en selecteren de optie “Ik ben een koper” of “Ik ben een verkoper” op de startpagina. De koper vult zijn persoonlijke gegevens, mobiele telefoonnummer en wat informatie over het aan te schaffen product in. Daarna ontvangt de koper een transactiecode via sms. Hij gaat dan naar PayDutch en betaalt het verschuldigde bedrag via iDeal. PayDutch houdt dit bedrag vast totdat de aankoop is bevestigd. Zo wordt het bedrag veilig in PayDutch geplaatst totdat de koper aangeeft dat de goederen ook zijn ontvangen.

Veiligheidstips

Tot slot enkele tips om de veiligheid te vergroten:

Het AcceptEasy slot vervangt de acceptgiro

AcceptEasy wordt al veel gebruikt door uitgevers, webwinkels, telecombedrijven en verzekeraars. Het is een kwestie van tijd en we betalen bijna alles met AcceptEasy. Simpel, praktisch, duidelijk en 24 uur per dag bereikbaar. Wat kun je nog meer wensen.€