ABN AMRO heeft direct sparen als spaarrekening

U kunt op veel manieren direct bij ABN AMRO sparen. Direct Sparen, Direct Kwartaal Sparen of Pinpas Sparen? ABN AMRO heeft voornamelijk vier manieren om op de bank te sparen. Namelijk direct spaarrekening, direct kwartaalsparen, spaardeposito en aandelenrekening. Als u het geld langer laat staan, krijgt u een betere rente. Met de ABN AMRO Direct Sparen rekening behoudt u alle vrijheid en spaart u veilig met een hoge rente. U kunt ook kiezen voor direct kwartaalsparen, waarbij u een kwartaal geld op de rekening laat staan ​​om de hoogste rente te verdienen.

Sparen bij ABN AMRO

ABN AMRO is natuurlijk veel meer dan alleen een spaarbank. U kunt bij ons terecht voor sparen, verzekeren, vermogensbeheer en internetbankieren. Een absoluut essentiële speler die in hoge mate eigendom is van de Nederlandse staat. Absoluut veilig, ABN AMRO is grotendeels in handen van de Nederlandse staat.

Wat is de bankgarantie voor ABN AMRO onder het Depositogarantiestelsel?

Uw geld bij ABN AMRO valt onder het depositogarantiestelsel van De Nederlandse Bank. Dit betekent dat uw geld gegarandeerd is tot maximaal € 100.000 per persoon. Met deze bankgarantie heeft u een garantie tot 200.000 euro op een rekening bij een partner. Zo spaart u veilig bij ABN AMRO. Heeft u meer vermogen, dan kunt u er altijd voor kiezen om uw spaargeld te spreiden over meerdere banken. Ook als u veel kapitaal heeft, moet u op uw hoede zijn voor negatieve rentetarieven.

Spaarrekening direct bij ABN AMRO

ABN AMRO biedt vier spaarmogelijkheden. Direct Sparen bij ABN AMRO is relatief nieuw. Direct sparen op de rekening zonder voorwaarden of direct per kwartaal sparen, dat geeft bonusrente als het geld per kwartaal op de rekening staat. De bonus kan ook nul zijn, maar kan per kwartaal verschillen.

Wat is ABN AMRO Direct Sparen?

ABN AMRO Direct Sparen is vrij van vervelende beperkende voorwaarden. Deze spaarrekening is direct te openen via internet. De rente op direct kort sparen is afhankelijk van uw spaarsaldo, niet van de looptijd. Je geld spreiden over meerdere banken kan een slimme zet zijn.

Direct kwartaalsparen als nieuwe spaarrekening

Directe kwartaalbesparingen waren oorspronkelijk bedoeld voor diegenen die een hoge rente wilden en geld opzij wilden zetten voor het kwartaal. De looptijd, het kwartaal, is hierbij van belang. U krijgt nog steeds het basistarief als u eerder opzegt. Deze vergoeding stijgt als u een kwartaal geld op de rekening laat staan. Daarna ontvang je een bonus. U kunt de spaarrekening volledig zelf beheren via internet. Geen minimale investering vereist. Het voordeel is dat u altijd gemakkelijk een nieuwe rekening kunt openen en als u de rekening opzegt, krijgt u de reeds opgebouwde rente uitbetaald. Als u niet vroegtijdig opzegt, wordt de rente in december op uw rekening bijgeschreven. ABN AMRO Direct Kwartaal Sparen is een spaarrekening en is niet bedoeld om te betalen. Hiervoor wordt uw huidige ABN AMRO-rekening gebruikt.

Wat is een kwart bij ABN AMRO?

De kwartalen van ABN AMRO werken als volgt:

Als u tijdens het kwartaal een rekening opent, ontvangt u ook bonusrente als u de rest van het kwartaal voltooit. De rente wordt op 31 maart, 30 juni, 30 september en 31 december op uw rekening bijgeschreven.

Voor wie is ABN AMRO Direct Sparen?

Waar zijn directe besparingen voor? In ieder geval voor degenen die bij ABN AMRO werken. Bij de grootbanken is de spaarrente, op enkele aandelen na, vaak niet hoger. Maar het is ook vooral geschikt voor diegenen die hun geld willen spreiden en hun spaargeld niet alleen op prijsvechters willen zetten. Een goede keuze dus.

Vermogensspaarrekening uitgelegd

Een spaarrekening is een jaarverslag. Zodra ABN AMRO afstapt van de negatieve rente, krijgt degene die een jaar op deze rekening spaart bonusrente en basisrente. Daarna loopt het jaar van 31 december tot 30 december.

Spaarrekening ABN AMRO geeft hogere rente

U kunt ook kiezen voor een spaardeposito, waarbij de rente hoger is naarmate u het geld langer laat staan. De rente kan stijgen.

Direct sparen bij ABN AMRO

Voor ieder wat wils voor wie wil sparen bij ABN AMRO. Spreid uw geld over meerdere banken en let op de actuele rente die u wordt aangeboden, aangezien deze van bank tot bank kan verschillen.

Lees verder