11 manieren om online geld te verdienen

Het internet is nu een groot deel van ons leven. Naast regulier werk kun je ook geld verdienen op internet. Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen. Het is echter niet eenvoudig om een ​​betrouwbare website te vinden waar je extra geld mee kunt verdienen. Sommige sites zeggen dat je $ 200 per dag verdient, dit is natuurlijk onzin. Daarom is er weinig kans om online veel geld te verdienen.

Online vacatures

Er zijn sites waar je online klussen voor iemand anders kunt doen voor geld, dus de diensten zijn digitaal beschikbaar. Fiverr.com is zo’n site waar je $ 4 per baan verdient. Er zijn veel serieuze banen zoals “een logo maken voor mijn bedrijf” maar ook gekke banen zoals “zing dit lied”. Klussen via internet vervangt je inkomen niet, maar levert extra geld op.

Maak je eigen online winkel

Je kunt veel verdienen met je online winkel, maar je hebt doorzettingsvermogen nodig. Natuurlijk heb je ook een website nodig, maar met online winkelsoftware kun je snel aan de slag. Je moet ook nadenken over wat je wilt verkopen, zoals zelfgemaakte sieraden of kleding. Bij Dealextreme.com kun je producten in bulk en dus goedkoop inkopen. U moet ook naar de Kamer van Koophandel gaan en u inschrijven. Je kunt een kleine online winkel maken en groter en groter worden, bijvoorbeeld door te adverteren. Vergeet niet dat je je webwinkel goed moet beheren, want je moet ook je inkomsten aangeven bij de Belastingdienst.

Dropshipping

Met dropshipping verkoop je producten via Marktplaats of Ebay, en nadat je ze hebt verkocht, koop je het product. Zo kun je geen verlies maken en heb je geen eigen website nodig. Een klant koopt iets van u en u koopt het vervolgens bij een groothandel. U moet ervoor zorgen dat de producten die u lanceert goed verkopen.

YouTube

Als je video’s maakt op YouTube en je video’s worden veel bekeken, dan kun je geld verdienen met YouTube. Als u advertenties in uw account inschakelt, zien uw kijkers ze en verdient u geld. Dit bedrag zal tussen de 0,30 en 4,00 euro per 1000 views liggen. Daarom is deze manier van geld verdienen vooral interessant als je veel kijkers hebt. Maak een video over iets wat je leuk vindt of waar je goed in bent want dan heb je meer kans van slagen.

Ontwerpen voor geld

Als je goed bent met programma’s als Photoshop, kun je online geld verdienen. Diverse bedrijven vragen ontwerpen aan bij BrandSupply.com en Designs-for-money.com. Iedereen kan een ontwerp indienen. Het bedrijf kiest één ontwerp en die ontwerper wordt betaald. De kosten verschillen per opdracht.

Maar

Als je gaat wedden, doe het dan op de bookmaker-kanalen. Bookmakers zijn bedrijven waar je geld kunt inzetten en mogelijk je geld kunt winnen. Je wedt tegen andere mensen. Op dergelijke sites kun je niet alleen wedden op voetbal, maar ook op verkiezingsuitslagen en andere programma’s. Dus als je bijvoorbeeld voetbal kent, is het een goede manier om geld te verdienen. Wat je verdient is anders omdat je alleen betaald krijgt als je voorspelling juist blijkt te zijn. Als uw voorspelling correct is, krijgt u uw inzet terug met een overwinning. Unibet.com is zo’n site waar je kunt wedden.

Enquêtes invullen

Er zijn veel sites waar u enquêtes kunt invullen. Sommige sites sparen u punten die u kunt gebruiken voor cadeaubonnen. Andere sites besparen u weer geld. Meestal krijg je dit geld op je PayPal-rekening. Toluna.com is een goede site waar u enquêtes kunt invullen. U ontvangt regelmatig een e-mail om u te laten weten dat er een nieuwe enquête is. U krijgt punten voor elke enquête die u invult. Tot slot kunt u uw punten inwisselen voor een cadeaubon. Bij Opinionland.nl bespaar je ook op cadeaubonnen. Je kunt kiezen uit Bol.com of betalen met PayPal. PanelWizard.com is een Nederlandse website en u ontvangt € 0,10 per ingevulde vraag. Een paar keer per jaar ontvangt u een e-mail waarin u wordt gevraagd een enquête in te vullen.

Artikelen schrijven

Er zijn verschillende sites waar u uw eigen artikelen kunt schrijven. Enkele voorbeelden zijn Leerwiki.nl en Infonu.nl. Je schrijft je in en dan kun je informatieve artikelen gaan schrijven. Zodra u een paar goedgekeurde artikelen heeft, kunt u zich aanmelden voor Google AdSense. Daarna ontvang je geld van Google voor elke keer dat een bezoeker op een advertentie naast je artikel klikt. Als je 70 euro hebt opgebouwd, kun je geld opnemen. U kunt de eerste maanden niet elke maand uitbetalen. Na een tijdje kun je dit elke maand doen naarmate je meer artikelen schrijft. Het is verboden om zelf bewust op advertenties te klikken, dit wordt gezien als fraude. Als u dit doet, wordt uw account vergrendeld. Op deze manier verdien je niet snel geld, maar nadat je je artikelen hebt geschreven, blijf je er geld mee verdienen. Ook als je geen artikelen meer schrijft, ontvang je toch geld.

online poker

Honderdduizenden mensen proberen elke dag geld te verdienen met poker. Niet al deze mensen zullen er goed aan verdienen, maar voor sommigen is poker hun beroep. Voordat je geld gaat inzetten, moet je natuurlijk goed zijn. Bij Everest Poker kun je gratis leren pokeren. Je kunt ook meedoen aan wedstrijden. Hier kun je geld winnen. Gemiddeld zijn de tegenstanders nu beter dan een paar jaar geleden omdat online poker een paar jaar geleden helemaal nieuw was. Toen stopten mensen die niet zo goed waren in poker met poker. Mensen die al winst maakten, bleven poker spelen.

kom met ideeën

In Battle of Concepts kun je geld verdienen door ideeën voor bedrijven te ontwikkelen. U kunt ook geld verdienen als u een oplossing voor het bedrijf heeft. Als je mee wilt doen aan de conceptenbattle, moet je aan het hbo- of wo-onderwijs werken. Heb je je HBO of WO afgerond, dan is dat ook goed. Daarnaast mag u niet ouder zijn dan 30 jaar. Bedrijven posten problemen en u kunt een idee indienen. Meestal is het spel twee maanden online. Het prijzengeld ligt tussen de 1.000 en 5.000 euro. Als het bedrijf vaststelt dat jij het beste idee had, ontvang je de helft van het prijzengeld. De nummers twee tot en met tien krijgen vaak ook een deel van het prijzengeld. Als het bedrijf heel blij is met het idee, is er ook een kans dat je een baan aangeboden krijgt.

Vertalen

Er zijn verschillende websites waar u zich kunt aanmelden voor een vertaalopdracht. U krijgt vaak tekst die vertaald moet worden. U betaalt per sms. Bij Todio.com ontvang je teksten die je vervolgens kunt vertalen. U bepaalt zelf wat uw sms-tarief is. U kunt ook geld verdienen met vertalen op Gengo.com. Nadat je je hebt aangemeld, doe je enkele tests om Gengo te laten weten wat je vertaalniveau is. Daarna kun je beginnen met het vertalen van de teksten. U krijgt tussen $ 0,02 en $ 0,08 per vertaald woord. Het tarief is dus afhankelijk van het niveau van uw vertaling. De beloning valt mee, want gemiddeld verdien je 20 dollar voor een sms en dat is voor een half uurtje werk.€