10 tips om extra geld te verdienen

Wil je wat extra zakgeld verdienen? Maar weet je niet hoe je ermee om moet gaan? Hier zijn tien tips waarmee je wat extra’s kunt verdienen.

Meer uren werken

De eerste tip voor het verdienen van extra geld is om je huidige baan te vragen of je je contract kunt verlengen of overwerk kunt doen dat je zal betalen. Bespreek dit met je leidinggevende en maak duidelijk afspraken over een contractverhoging en/of overwerkvergoeding. Zorg ervoor dat contracten schriftelijk worden goedgekeurd, zodat u later geen extra inkomsten misloopt door een interpretatieverschil.

Dingen verkopen

Wanneer je begint met het schoonmaken van je huis, kom je vaak spullen of kleding tegen die je niet meer gebruikt. Laat het niet jarenlang ongebruikt op zolder liggen en gooi het weg. Vaak kun je deze artikelen nog wel verkopen op bijvoorbeeld www.marktplaats.nl. Soms duurt het even voordat iets verkocht is, maar vaak krijg je er een mooi bedrag voor terug. Het doet in ieder geval meer dan spullen ongebruikt op zolder laten staan.

Artikelen schrijven

Er zijn verschillende sites in Nederland waar je je kunt aanmelden om artikelen te schrijven. Een voorbeeld van deze websites is www.infonu.nl. Afhankelijk van het aantal lezers kun je een geldbedrag verdienen. Deze inkomsten worden gegenereerd door de advertenties die in dit artikel worden geplaatst. Hoeveel het zal opleveren is moeilijk te zeggen, het kan variëren van enkele tientallen centen tot enkele euro’s per artikel per artikel per maand. Het voordeel hiervan is dat nadat het artikel is gepubliceerd, het online blijft staan ​​en u dit maandinkomen blijft ontvangen. Ook als je niet meer actief bent en dus geen artikelen meer levert.

Enquêtes invullen

In ruil voor cadeaubonnen en/of contant geld kun je op verschillende websites enquêtes invullen. Meestal krijg je punten voor het invullen van de enquête. Als je genoeg punten hebt, kun je een cadeaubon claimen of laten uitbetalen. Door consequent de aangeboden enquêtes in te vullen, afhankelijk van het volume van de enquêtes, kunt u een extra hoeveelheid geld verdienen.

Lever de papieren in

U kunt de krantenroute kiezen. U kunt bijvoorbeeld elke ochtend voor het werk de krant bezorgen. U kunt er ook voor kiezen om een ​​weekblad en/of promotiefolders aan te leveren. Vaak heb je meer vrijheid in dag en tijdstip van bezorging dan bij een dagblad.

Huiswerk

Regelmatig zie je een advertentie op zoek naar een huishoudhulp voor een paar uur per week. Het kan je ook wat extra geld opleveren. Daarnaast zou u bijvoorbeeld een was- en/of strijkservice kunnen starten. Of u kunt zich aanmelden op een website zoals www.thuisaf met.nl. Hier kunt u tegen een kleine vergoeding huisgemaakte porties eten aanbieden. Je kunt dus nog steeds het eten dat je over hebt verkopen in plaats van het weg te gooien.

schieten

Ben je goed in fotograferen? Bied je diensten dan tegen betaling aan. Foto’s maken op feesten of evenementen, de foto’s bewerken en vervolgens verkopen kan een manier zijn om extra geld te verdienen. Je kunt ervoor kiezen om naar feestjes te gaan waar je hebt ingestemd om op de foto te gaan. Maar je kunt ook naar evenementen gaan, foto’s maken en deze vervolgens online verkopen. Als u voor de laatste optie kiest, zorg er dan voor dat de mensen aan wie u foto’s wilt verkopen, op de hoogte zijn van uw site en uw opties. Daar zou je visitekaartjes voor kunnen uitdelen.

inpakken werkt

Sommige bedrijven vragen mensen om het inpakken voor hen te doen. Voorbeelden zijn het lijmen van enveloppen, het plaatsen van kaarten in hoezen en het vouwen van pennen. In veel gevallen kan dit werk zelfs thuis worden gedaan. Deze inpakklus is misschien niet voor iedereen een uitdaging en deze banen betalen niet erg goed, maar het doen van deze eenvoudige klusjes kan je wat extra zakcentjes opleveren.

Test producten

Regelmatig worden proefpersonen gevraagd om nieuwe producten te testen. Hierbij valt te denken aan het testen van een nieuw scheermesje of een nieuw medicijn. In Nederland mogen producten, waaronder medicijnen, alleen worden getest als is aangetoond dat ze een minimaal risico voor de gezondheid opleveren. Er is een toeslag afhankelijk van de geprobeerde producten en de tijd die het kost. Soms bestaat deze vergoeding uit het houden van het product dat u gaat testen. Maar het kan ook gaan om een ​​geldsom die kan oplopen tot meer dan 1000 euro, bijvoorbeeld bij medische keuringen.

handel

Je kunt ook extra verdienen door dingen te kopen of zelf te maken en vervolgens te verkopen. Dat kan al met simpele producten, zoals zelf sleutelhangers maken of sjaals breien en deze vervolgens verkopen op www.marktplaats.nl. U kunt ook producten kopen en deze vervolgens verkopen in uw online winkel. Als u kleine, goedkope producten verkoopt die geen houdbaarheidsdatum hebben, loopt u het minste risico. Denk bijvoorbeeld aan cosmetica, poetsmiddelen of parfums.€